Voor reviews en verslagen verwijs ik je graag door naar mijn oude website die tegenwoordig dient als blog en opslagplaats voor verhalen en reviews: www.meesteressophie.nl

Veel lees en kijk plezier!

Categorieën: *

Gerelateerde artikelen

*

Sessies

Afspraken zijn mogelijk op elke dag en elke (redelijke) tijd, mail mij voor meer info! Als lifestyle Domina en kinky Nurse met meer dan 15 jaar ervaring met BDSM en fetishzaken kan ik mij een Lees verder…

*

Medisch spel

Een van mijn grootste passies is medisch spel. Misschien droom je van een rollenspel zoals een bezoek aan de schooldokter, een medische keuring of een ontvoering met nare onderzoeken. Of misschien ben je gek op Lees verder…

*

Nieuws

Wil je meer zien en altijd op de hoogte zijn? Volg me op twitter! Er is een link bovenaan mijn website en voor de medisch fetishist is er twitter/fetnursesophie