Er zijn natuurlijk vaste bedragen die mijn gasten betalen om bij mij een sessie mee te maken. Deze bedragen gelden ook voor medische sessies tenzij er speciaal materiaal voor moet worden aangeschaft. Gezien er alleen contant afgerekend kan worden verzoek ik je zo mogelijk gepast te betalen.

  • half uur:  100 euro
  • 1 uur:      180 euro
  • 1,5 uur:   270 euro
  • 2 uur:     350 euro
  • 3 uur:     500 euro

Voor duo sessies gelden vanaf een uur kortingen

  • half uur:     200 euro
  • een uur:     340 euro
  • 1,5 uur:       510 euro
  • 2 uur:        650 euro

 

Er zijn verschillende meningen over verlanglijsten, daar ben ik me van bewust. Mensen zouden het hebberig vinden maar het feit is dat ik vaak cadeaus krijg en dat is geweldig leuk! Maar als je lingerie krijgt in een maat die nooit gaat passen of een geur die niet bij je past is dat heel jammer. Dus vandaar toch een verlanglijstje:

Je mag dus een cadeau meebrengen en ik neem het graag in ontvangst maar voel je niet verplicht! De kwaliteit van je sessie zal daar nooit vanaf hangen. Voor elke gast doe ik altijd mijn best er een geweldige sessie van te maken, dus ook zonder cadeau. Ook eventueel verdiende straf wordt er niet minder van!

Mijn favoriete parfum: Dior Pure Poison. Ook zijn vrijwel alle geuren, cremes en juwelen van “& other stories” (korte gasthuisstraat 17 Antwerpen) erg geliefd. Dan ben ik ook nog groot fan van vrijwel alle producten van Rituals.

Ook is mijn oog gevallen op deze mooie yoga-mat

Vind je het leuk om mij digitaal (zonder je persoonlijke gegevens prijs te geven) iets te sturen dan is een Etsy giftcard een goed idee. Etsy heeft voor mij geweldige fetishkleding (op maat gemaakt) en veel leuk speelgoed.

Mijn verjaardag: 1 oktober.

Categorieën: *

Gerelateerde artikelen

*

Sessies

Afspraken zijn mogelijk op elke dag en elke (redelijke) tijd, mail mij voor meer info! Als lifestyle Domina en kinky Nurse met meer dan 15 jaar ervaring met BDSM en fetishzaken kan ik mij een Lees verder…

*

Medisch spel

Een van mijn grootste passies is medisch spel. Misschien droom je van een rollenspel zoals een bezoek aan de schooldokter, een medische keuring of een ontvoering met nare onderzoeken. Of misschien ben je gek op Lees verder…

*

Nieuws

Wil je meer zien en altijd op de hoogte zijn? Volg me op twitter! Er is een link bovenaan mijn website en voor de medisch fetishist is er twitter/fetnursesophie