NL: Medisch Spel

Een van mijn grootste passies is medisch spel.

LET OP: op dit moment beschik ik niet meer over een aparte medische kamer. Een medisch spel is mogelijk maar in een bdsm kamer die is aangevuld met mijn medische spullen en een mooie nieuwe gynaecologenstoel. Er is momenteel nog geen zicht op een andere medische kamer.

Misschien droom je van een rollenspel zoals een bezoek aan de schooldokter, een medische keuring of een ontvoering met nare onderzoeken. Of misschien ben je gek op latex handschoenen, stethoscopen en mondkapjes.. Ik verzorg kinky, sexy en/of realistische medische spellen.

Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld een klysma en anaal onderzoek, plaatsen van naalden en je plasbuis oprekken met sounds. Mocht je zelf ook graag een medisch uniform of scrubs dragen dan kan dat! Als je mij even doorgeeft wat je maten zijn dan kan ik je vertellen wat voor kleding ik hier voor je heb. Dat is in ieder geval altijd een mooie witte jas maar misschien ook wel een mooi groen operatiepak. Een ok-muts en latex handschoenen zijn hier altijd op voorraad en je maakt gebruik van onze medische kamer met gynaecologenstoel.

Maar ook als je gewoon een fetish hebt voor latex steriele handschoenen, stethoscopen of mondkapjes kan je bij mij terecht.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen wanneer je vragen hebt, heb je specifieke wensen laat het mij weten zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden op jouw spel!

Voor meer medische foto’s en alle nieuwtjes volg mij op Twitter