Reviews

Reviews

Prima ervaring!

Rated 5 out of 5
25 December 2022

De beste professionele Meesteres die ik in ca. 15 jaar BDSM ervaring ontmoet heb. Zowel een aanrader voor minder ervaren mensen (je voelt je meteen welkom en gerustgesteld vanaf de eerste minuut) als voor meer doorgewinterde liefhebbers (het is duidelijk dat ik maar een fractie heb ervaren van Lady Sophie’s creativiteit en de mogelijkheden van haar studio).

Naar mijn bescheiden mening de ideale balans tussen vriendelijk en streng, zonder te vervallen in over-the-top gedrag wat bij andere Domina’s wel vaker het geval is. De hoge maatstaf voor hygiëne in alle activiteiten maakt het alleen maar beter.

sub ruben

amazing!!!

Rated 5 out of 5
17 September 2022

voor de eerste keer was ik wel verlegen maar ik was al snel comfortabel. ik voelde mij veilig en goed! Het was geweldige sessie en dit wil ik zeker nog eens meemaken. I truly loved it and I’m prepared to explore more!

(sessie van 3/08/2022)

Timberwolfalpha

Sissy

Rated 5 out of 5
10 July 2022

Bedankt Meesteres Sophie voor de mooie sessie, U was heel mooi gekleed in leder en lederen laarzen.

U vormde mij om met dames kleding tot een sissy hoer.

U testte mij, hoe goed ik kon lopen op hoge laarzen, hoe ik kon zuigen, wat mijn kutje kon verdragen, hoe gehoorzaam ik was en hoe ik mij gedroeg.

De volgende maal gaan we stukje verder.

Anonymous

Hele fijne ervaringen

Rated 5 out of 5
16 June 2022

Ik heb al 2x het genoegen gehad om Meesteres Sophie te mogen bezoeken. Beide malen stelde ze me al heel snel op mijn gemak en zorgde ze voor een veilige omgeving. Geen fantasie is haar te vreemd, denk ik en ze zorgt er voor dat je volop kan genieten van alle leuke (en minder leuke :-)) dingen die ze met je doet. Ze heeft ook enorm veel materiaal in haar SM ruimte, voor elk wat wils. Een aanrader!

Anonymous

Ervaren professionele Meesteres

Rated 5 out of 5
16 June 2022

Meermaals heb ik het voorrecht gehad om Mrs Sophie te mogen ontmoeten en sessies mogen beleven. Voor mij telkens een geweldige ervaring doordat Mrs Sophie maatwerk levert. Geen vooraf ingestudeerd toneelstukje, maar oprecht en eerlijk spel, serieus en met een grapje tussendoor.

De speelruimte in Antwerpen is heel fijn en compleet ingericht.

Ik hoop nog vaak een sessie te mogen beleven met Mrs Sophie!!

Anonymous

en_GBEnglish