Trail of Kink

Can you handle it?

Vanuit mijn nieuwe tweede locatie in de Luikse Ardennen gaan er binnenkort slavenwandelingen zijn. Een natuurwandeling van ongeveer 8 á 10 kilometer. 

Dit is een gelegenheid om onder leiding van je Meesteres naar buiten te gaan in jouw fetish kleding. Het is hierbij NIET de bedoeling mensen te shockeren of exhibitionistisch te zijn. We gaan weinig mensen tegenkomen op deze verborgen wandelpaden en het is vooral de bedoeling van je fetish te kunnen genieten. 

Je hebt dus kleding aan, een jas, een regenjas, of iets anders dat verbergt dat jij onderdanig op pad bent met je Meesteres. Er zijn uitzonderingen waarvan ik vind dat je die niet hoeft te verbergen. Zoals bv gewone dameskleding of een dierenpak. Of lederen kleding of latex indien er natuurlijk geen geslachtsdelen en blote billen te zien zijn. Ik kan je ook vragen op minder beschutte plekken even iets meer aan te trekken.

Onder je kleding zijn er veel mogelijkheden voor wat extra stimulatie en motivatie: tepelklemmen, electro stimulatie, kuisheidskooi, boeien, touwbondage, dwangbuis, gag onder mondmasker, luiers etc..

Maar denk ook aan je eigen fetish bv: zijde, wol, lingerie, kousen, latex, leer etc.. Wees creatief!

Het is aan mij om te bepalen of ik je meeneem zoals jij wilt of dat er een lange regencape overheen gaat. Schoenen moeten wandelschoenen zijn. Geen goed schoeisel=blote voeten.

Zorg dat je in goede conditie bent, bedenk je dat als je handen/armen vastzitten je ook fit moet zijn. Mijn conditie is perfect, ik loop je er zo uit, je zou niet willen achterblijven in een onbekend bos toch?? 

Als je jouw lot zelf te zwaar maakt heb je pech. Ik ga niet elke 10 minuten voor iemand pauzeren. Als jij je er wat te makkelijk vanaf maakt zal ik je wellicht wat extra taken geven.

De sfeer van een wandeling is speels, creatief, actief, ruimte voor een babbel (ach die gag…), ruimte voor wat stouts, iets venijnigs, en vooral ruimte om jezelf te zijn. Moe maar voldaan zijn, is het doel.

Per keer neem ik maximaal 3 slaven mee. Wandelingen vinden plaats op doordeweekse dagen in de ochtend vanaf 9 uur. Er is een half uur om voor te bereiden en daarna 3 uur om te wandelen. Als ik het nodig vind neem ik een extra dame als begeleiding mee. Hier is niet over te onderhandelen of over te corresponderen. Je ziet dat op de ochtend zelf. 

Om de locatie te bereiken moet je eigen vervoer hebben, de locatie is niet bereikbaar met openbaar vervoer. 

Tarieven worden nog bekend gemaakt, een niet anonieme aanbetaling gaat vereist zijn om veiligheidsredenen.

nl_NLDutch