Eerste keer

Eerste keer

Wat kan je verwachten als je voor het eerst een sessie komt meemaken?

In principe is iedere volwassene welkom om bij mij een sessie mee te maken. Je uiterlijk of hoeveel je weegt is voor mij absoluut geen issue. Ook een handicap of aandoening hoeft niet in de weg te staan.

Je maakt via het contactformulier een afspraak. Je zet daar je fantasieën in, je wensen en ook wat je zeker niet wilt dat er gebeurt met je. Ik laat je dan weten wat er wel en niet mogelijk is. Als je aangeeft dat het je eerste keer is plan ik wat extra tijd voor je in voor de sessie begint. We hebben dan wat ruimte om even kennis te maken en dan kan jij ook nog vragen stellen als je dat wilt. We rekenen af voor de sessie begint.

Je hoeft niets mee te brengen, alles dat ik nodig heb is hier. Heb je een favoriet speeltje of kleding die je heel graag wilt dragen tijdens je sessie dan mag je die altijd meebrengen maar dat is in principe dus niet nodig. Je hoeft ook niet geschoren te zijn, je mag komen zoals het voor jou comfortabel is.

Douchen vooraf is in principe verplicht maar als jij thuis net uit de douche kwam knijp ik wel een oogje dicht, mits je lekker ruikt natuurlijk. Een voorgesprek en het douchen vallen buiten de speltijd. Je zal bij mij nooit andere klanten tegenkomen als dat niet uitdrukkelijk is afgesproken. In principe werk ik altijd 1 op 1.

Hygiëne is heel belangrijk voor mij, de badkamer is dus altijd schoon met vers gewassen handdoeken en washandjes, er staat douchegel, deodorant en mondwater voor jou klaar. De studio wordt na elke sessie helemaal schoongemaakt en gelucht. Dit geldt natuurlijk ook voor alle gebruikte materialen en fetish kleding. Voor medisch spel worden veel steriele wegwerp artikelen gebruikt (denk aan katheters) dus is de hygiëne verzekerd. 

Dan begint je sessie! Binnen de door jou aangegeven grenzen laat ik je een heerlijke spannende sessie beleven. Hoe dat precies gaat kan ik je van te voren niet vertellen want dat is voor mij ook een creatief en impulsief proces waar ik altijd veel plezier aan beleef. Wel kan ik je vertellen dat dit altijd veilig zal gebeuren. Pijnspel wordt altijd netjes opgebouwd, je mag het altijd aangeven wanneer iets te veel (of te weinig) is en als iets toch niet helemaal je ding is doen we gewoon iets anders. Want het is natuurlijk wel jouw feestje, het is belangrijk dat jij een goede eerste ervaring hebt. Voor het grootste deel zal ik het prima aanvoelen maar ik ben natuurlijk niet helderziend dus geef vooral feedback indien nodig.

Is seks mogelijk? Nee, seks met mij is niet mogelijk. Ik ga ook niet uit de kleren. Maar een hoogtepunt voor jou is zeker onderdeel van het spel. Verder doe ik ook niet aan rooksessies, copra en permanente verwondingen.

Na je sessie mag je douchen, dat is niet verplicht, en kleed je je weer aan. Heb je de behoefte om nog wat te praten dan kan dat terwijl ik wat opruim of ik begeleid je meteen naar buiten. In principe is het dan gedaan maar je mag me altijd nog mailen met wat feedback of ik mail je de foto’s die ik heb gemaakt als we dat hadden afgesproken.

Graag tot ziens!