Sessies

Sessies

Sessies bij Meesteres Sophie zijn mogelijk op de beschikbare data (zie bovenaan de website) en in overleg op andere dagen vanaf minimaal 2 uur spel (voor nieuwe slaven is altijd een aanbetaling vereist). Sessies op dinsdag en in de nacht zijn niet mogelijk.

De studio bevindt zich aan de rand van Antwerpen buiten de lage emissie zone. Er is gratis en voldoende parking voorzien. De studio is zonder trappen en toegankelijk voor iedereen. 

Een sessie kan je boeken via het contact formulier of rechtstreeks via meesteressophie@gmail.com Telefonisch contact is niet mogelijk. In je mail aan mij beschrijf je je wensen en ook je grenzen en vragen. Dan bespreken we wat er mogelijk is en kan ik me ook optimaal voorbereiden op jouw sessie. Je geeft ook meteen aan wanneer je zou willen afspreken en hoe lang je sessie mag duren.

Bijdragen

1/2 uur

130 euro

1 uur

200 euro

1,5 uur

300 euro

2 uur

400 euro

2,5 uur

500 euro

3 uur

600 euro

Opsluiting is altijd in combinatie met minimaal een uur spel, voor opsluiting reken ik 40 euro voor een half uur en 60 euro voor een uur. 

Voor nieuwe klanten is er altijd een aanbetaling nodig van 50 euro per geboekt uur. Dit te voldoen via Paypal, cadeaubon of overboeking in overleg. Na ontvangst van je aanbetaling wordt je sessie in mijn agenda gezet. 

Er zijn geen kortingen mogelijk.

Voor en na je sessie is er de mogelijkheid om te douchen, dit valt buiten je speeltijd. Douche je liever vooraf thuis dan mag dit ook. De Meesteres verwacht wel dat je schoon/proper bent en stuurt je terug de douche in indien dit niet zo is. 

nl_NLDutch