English version

Sessies bij Meesteres Sophie zijn in overleg mogelijk tussen 10 en 22 uur op elke dag van de week indien de agenda het toelaat. Nachtelijke sessies zijn niet mogelijk.

De studio bevindt zich in het centrum van Antwerpen.

Een sessie kan je boeken via het contact formulier of rechtstreeks via meesteressophie@gmail.com Telefonisch contact is niet mogelijk. In je mail aan mij beschrijf je je wensen en ook je grenzen en vragen. Dan bespreken we wat er mogelijk is en kan ik me ook optimaal voorbereiden op jouw sessie. Je geeft ook meteen aan wanneer je zou willen afspreken en hoe lang je sessie mag duren. Voor het maken van de afspraak kan het ook zijn dat mijn secretaresse jou mailt. Ook zij gaat uiteraard zorgvuldig om met jouw privacy.

Tarieven

1/2 uur130 euro
1 uur200 euro
1,5 uur295 euro
2 uur390 euro
2,5 uur475 euro
3 uur560 euro

Opsluiting is altijd in combinatie met minimaal een half uur spel, voor opsluiting reken ik 30 euro voor een half uur en 50 euro voor een uur. 

Op mijn tarieven zijn geen kortingen mogelijk, de kortingen voor langere sessies zitten daar al in verwerkt.

Voor en na je sessie is er de mogelijkheid om te douchen, dit valt buiten je speeltijd. Douche je liever vooraf thuis dan mag dit ook. De Meesteres verwacht wel dat je schoon/proper bent en stuurt je terug de douche in indien dit niet zo is.