Lady Sophie

The Art of BDSM & Fetish

Als Meesteres Sophie sta ik voor volwassen, betrouwbare en vooral intense fantasierijke BDSM en Fetish sessies.

Geen meisje met een zweepje maar een Kinky Lady met een professionele luxe goed uitgeruste studio en jarenlange ervaring. Hier ben je veilig om je diepste verlangens waarheid te laten worden. Of het nu gaat om touwbondage, bondage met boeien, riemen, folie, of een bodybag. Of een slettentraining, pijnspel, gehoorzaamheid, travestie of opsluiting. Dat, en nog veel meer, het is allemaal mogelijk.

Sinds 6 jaar ben ik met mijn eigen studio in Antwerpen, België aanwezig na jaren in Valkenswaard, Nederland sessies gegeven te hebben. Mijn nieuwe studio bevindt zich net buiten de ring van Antwerpen.

In de 20 jaar dat ik met BDSM en Fetish bezig ben is mijn kink beleving steeds geëvolueerd. Van “gewoon” een spelletje met een onderdanige spelen naar een diepere beleving en het echt begrijpen waar je kinky wensen vandaan komen. Naar een sm spel maken dat speciaal op jou is afgestemd. Dat gaat heel intuïtief, ik ken de wensen van mijn onderdanigen, ondergaanders, sletjes en kinksters ondertussen wel. Mijn vaardigheden zijn on point en met een glimlach geef ik je de behandeling waar je van droomde.

De esthetiek van BDSM en Fetish is ook iets dat ik erg aantrekkelijk vind. Ik maak graag (met uitdrukkelijke toestemming) foto’s van je terwijl je je sessie beleeft. Zo kan je thuis ook nog eens nagenieten! Lees hier meer!

Ik zie mezelf niet als Femdom Meesteres, natuurlijk mag je mij komen worshippen maar ik ga niet je hele leven beheersen. 

Mogelijkheden

Niet mogelijk