Reviews

Reviews

amazing!!!

Rated 5 out of 5
17 september 2022

voor de eerste keer was ik wel verlegen maar ik was al snel comfortabel. ik voelde mij veilig en goed! Het was geweldige sessie en dit wil ik zeker nog eens meemaken. I truly loved it and I’m prepared to explore more!

(sessie van 3/08/2022)

Timberwolfalpha

Sissy

Rated 5 out of 5
10 juli 2022

Bedankt Meesteres Sophie voor de mooie sessie, U was heel mooi gekleed in leder en lederen laarzen.

U vormde mij om met dames kleding tot een sissy hoer.

U testte mij, hoe goed ik kon lopen op hoge laarzen, hoe ik kon zuigen, wat mijn kutje kon verdragen, hoe gehoorzaam ik was en hoe ik mij gedroeg.

De volgende maal gaan we stukje verder.

Anoniem

Hele fijne ervaringen

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Ik heb al 2x het genoegen gehad om Meesteres Sophie te mogen bezoeken. Beide malen stelde ze me al heel snel op mijn gemak en zorgde ze voor een veilige omgeving. Geen fantasie is haar te vreemd, denk ik en ze zorgt er voor dat je volop kan genieten van alle leuke (en minder leuke :-)) dingen die ze met je doet. Ze heeft ook enorm veel materiaal in haar SM ruimte, voor elk wat wils. Een aanrader!

Anoniem

Ervaren professionele Meesteres

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Meermaals heb ik het voorrecht gehad om Mrs Sophie te mogen ontmoeten en sessies mogen beleven. Voor mij telkens een geweldige ervaring doordat Mrs Sophie maatwerk levert. Geen vooraf ingestudeerd toneelstukje, maar oprecht en eerlijk spel, serieus en met een grapje tussendoor.

De speelruimte in Antwerpen is heel fijn en compleet ingericht.

Ik hoop nog vaak een sessie te mogen beleven met Mrs Sophie!!

Anoniem

Prettig en stevig

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Een lieve dame die zich makkelijk om kan zetten tot een strenge meesteres, snapt heel goed wat je wil en is tot veel in staat in zowel bondage als de meerdere mogelijkheden op SM gebied.

Heeft hygiƫne op een hoog vlak staan. Kortom een dame die haar vak verstaat en dus zeker de moeite waard.

Anoniem

nl_NLDutch