Reviews

Reviews

Eerste kennismaking …

Rated 4 out of 5
28 februari 2023

Op zoek naar een nieuwe Meesteres kwam ik terecht bij Mrs Sophie. De kennismaking was hartelijk en gaf onmiddellijk een goed gevoel en gaf zin om er snel aan te beginnen. Na een korte babbel begon de sessie het is de eerste maal wat aftasten en langs mijn kant had ik ook nog wat dingen besproken die ik (nog) niet wou. De eerste indruk was enorm goed evenals het gevoel zodat de mooi opgebouwde sessie sneller voorbij was dan gedacht al waren het 3 heerlijke uurtjes. Het mag gezegt worden Mrs Sophie kent haar vak en mag daarbij ook nog gezien worden. De ervaring was heel positief en goed dat er zeker meerdere sessies van komen waarbij ik nu al het besluit genomen heb om Mrs Sophie haar ding te laten doen zonder dat er nog beperkingen zijn daar er nu al een groot vertrouwen is en zeker naast mijn vorige Meesteres mag staan al blijft zij nog wel steeds mijn favoriet al zal Mrs Sophie er snel naast staan of zelfs op de eerste plaats komen te staan. Bedankt Mrs Sophie om mij aals slaaf te willen en ik U mag dienen.

Nederige groet,

Slaaf pat

Sessie 27 januari 2023

Slaaf pat

Prima ervaring!

Rated 5 out of 5
25 december 2022

De beste professionele Meesteres die ik in ca. 15 jaar BDSM ervaring ontmoet heb. Zowel een aanrader voor minder ervaren mensen (je voelt je meteen welkom en gerustgesteld vanaf de eerste minuut) als voor meer doorgewinterde liefhebbers (het is duidelijk dat ik maar een fractie heb ervaren van Lady Sophie’s creativiteit en de mogelijkheden van haar studio).

Naar mijn bescheiden mening de ideale balans tussen vriendelijk en streng, zonder te vervallen in over-the-top gedrag wat bij andere Domina’s wel vaker het geval is. De hoge maatstaf voor hygiëne in alle activiteiten maakt het alleen maar beter.

sub ruben

amazing!!!

Rated 5 out of 5
17 september 2022

voor de eerste keer was ik wel verlegen maar ik was al snel comfortabel. ik voelde mij veilig en goed! Het was geweldige sessie en dit wil ik zeker nog eens meemaken. I truly loved it and I’m prepared to explore more!

(sessie van 3/08/2022)

Timberwolfalpha

Sissy

Rated 5 out of 5
10 juli 2022

Bedankt Meesteres Sophie voor de mooie sessie, U was heel mooi gekleed in leder en lederen laarzen.

U vormde mij om met dames kleding tot een sissy hoer.

U testte mij, hoe goed ik kon lopen op hoge laarzen, hoe ik kon zuigen, wat mijn kutje kon verdragen, hoe gehoorzaam ik was en hoe ik mij gedroeg.

De volgende maal gaan we stukje verder.

Anoniem

Hele fijne ervaringen

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Ik heb al 2x het genoegen gehad om Meesteres Sophie te mogen bezoeken. Beide malen stelde ze me al heel snel op mijn gemak en zorgde ze voor een veilige omgeving. Geen fantasie is haar te vreemd, denk ik en ze zorgt er voor dat je volop kan genieten van alle leuke (en minder leuke :-)) dingen die ze met je doet. Ze heeft ook enorm veel materiaal in haar SM ruimte, voor elk wat wils. Een aanrader!

Anoniem

nl_NLDutch