Hele fijne ervaringen

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Ik heb al 2x het genoegen gehad om Meesteres Sophie te mogen bezoeken. Beide malen stelde ze me al heel snel op mijn gemak en zorgde ze voor een veilige omgeving. Geen fantasie is haar te vreemd, denk ik en ze zorgt er voor dat je volop kan genieten van alle leuke (en minder leuke :-)) dingen die ze met je doet. Ze heeft ook enorm veel materiaal in haar SM ruimte, voor elk wat wils. Een aanrader!

Nico

Ervaren professionele meesteres

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Meermaals heb ik het voorrecht gehad om Mrs Sophie te mogen ontmoeten en sessies mogen beleven. Voor mij telkens een geweldige ervaring doordat Mrs Sophie maatwerk levert. Geen vooraf ingestudeerd toneelstukje, maar oprecht en eerlijk spel, serieus en met een grapje tussendoor.
De speelruimte in Antwerpen is heel fijn en compleet ingericht.
Ik hoop nog vaak een sessie te mogen beleven met Mrs Sophie!!

B.

Prettig en stevig

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Een lieve dame die zich makkelijk om kan zetten tot een strenge meesteres, snapt heel goed wat je wil en is tot veel in staat in zowel bondage als de meerdere mogelijkheden op SM gebied.
Heeft hygiƫne op een hoog vlak staan . Kortom een dame die haar vak verstaat en dus zeker de moeite waart .

Peter

X

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Meesteres Sophie geeft je altijd het gevoel dat er geen tijdframe is en ze is hard en zacht op het zelfde moment en ze weet veel. Gewoon een top meesteres.

Anoniem

Prachtig bezoek

Rated 5 out of 5
9 juni 2022

Vlak voor mijn verjaardag boekte ik nog eens een lange sessie bij Meesteres Sophie.
Het was weer een prachtige namiddag met sensory deprivation, opsluiting, mummificatie en veel gelach. Ik kijk al uit naar een volgend bezoek

D