Fotografie

Fotografie

Be my fetish model

Wil je graag foto’s van je sessie als aandenken of om bijvoorbeeld aan anderen te laten zien dan is dit mogelijk. Ik doe dit met veel plezier. Dit gebeurt onder sessie tijd en kost je niets extra. Het is zeker niet verplicht en ik zal altijd vragen of het mag als je dat zelf nog niet hebt aangegeven.

Op de foto’s sta jij zoals je je sessie ondergaat, zodat je later nog eens kan nagenieten. Ikzelf sta niet op de foto’s, dat maakt dat jij mag doen met de foto’s wat je zelf wilt. Je krijgt maximaal 10 foto┬┤s gemaild na je sessie op het mailadres dat je gebruikte om mij te mailen. Op de foto’s staat in de hoek mijn website vermeld.

Foto’s die ik gebruik op mijn website of elders op internet zijn altijd onherkenbaar. Ik plaats dus nooit iemand met het gezicht of andere herkenbare kenmerken zoals tattoos online. Wil je wel foto’s maar dat ik ze niet gebruik dan moet je dat even aangeven, dan verwijder ik ze nadat ik ze je heb toegestuurd.

Ik bepaal wanneer en waarvan ik foto’s maak. Als je een sessie van een uur hebt zal je minder foto’s hebben dan wanneer je een sessie van 2 uur geniet. Wil je veel anaal spel of sounding dan zijn mijn handen vuil en kan ik natuurlijk niet tegelijk de camera erbij pakken. Houd daar rekening mee. Het moet wel mogelijk zijn.